HUOM ! Kotitalousvähennys 60% Vuonna 2024

Tiesitkö, että Windows 11 käyttöjärjestelmän pystyy asentamaan myös koneisiin, joissa ei täyty sen minimivaatimukset. Sama koskee myös Macin uusinta Sonoma käyttöjärjestelmää (Macin koneissa ei onnistu ihan kaikkin malleihin, mutta suurimpaan osaan niistä)

***

Uudet kotisivut avattu 05-2024. Sivustot suojattu SSL-sertifikaatilla, lisäksi ne soveltuvat paremmin mobiililaitteille. (responsiiviset) Parhaiten kuitenkin näkyvät edelleen tietokoneiden näytöillä.

Dr.
 Data Oy on tietotekniikkapalveluihin keskittyvä yritys Länsi-Uudellamaalla, perustettu 01.09.2010. Ratkaisemme ammattitaidolla kaikki sinun tietokoneisiin ja niiden oheislaitteisiin liittyvät ongelmat. 

Toiminta-alueena on pääasiassa Vihti ja sen naapurikunnat: Lohja, Kirkkonummi, Karkkila, Nurmijärvi, Siuntio, Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa.Kohderyhmänä on kotitaloudet ja yritykset, joilla ei ole omaa tai ulkoistettua it-palvelua. 

Tavoitteena on saada tietokone aina kuntoon, mutta joskus tulee eteen tilanne, ettei sitä kannata taloudellisesti korjata. Silloin yritetään vain pelastaa asiakkaan omat tiedostot ulkoiselle medialle. Muistathan myös, että palvelu kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.  

Tietokone kannattaa huoltaa tasaisin väliajoin. Kerran vuodessa tehtävällä vuosihuollolla jatkat koneesi huoletonta käyttöaikaa monella vuodella. Huolto maksaa itsensä takaisin aivan varmasti. Tervetuloa asiakkaaksi asiantuntevaan yritykseen.

Kauttamme myös kaikenmerkkiset uudet tietokoneet sekä oheislaitteet. Uusi tietokone käyttökuntoon asennettuna toimitetaan sinulle jopa seuraavava arkipäivänä tilauksesta. Lisäksi löytyy kaikenhintaisia käytettyjä. Käytetyillä koneilla vähintään 1 kuukauden takuu.